diensten

DIENSTEN

Bouwen
Noordbouw kan u uitstekend bedienen op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Met name nieuwbouw, verbouw, restauratie, herstel en onderhoud.
Daarnaast kan Noordbouw het bouwmanagement van uw (bouw-) project uitvoeren. Aarzel niet en informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onderhouds-management
Waarschijnlijk wordt ook u geconfronteerd met een wirwar van onderhoudscontracten en de daaraan gerelateerde bedrijven als, schilders, installateurs, etc. Vaak moet u zelf ook nog eens voor de nodige coordinatie zorgen. Noordbouw kan u al dat werk uit handen nemen. Dit gaat als volgt. Er wordt een zogenaamde 'nul-meting' verricht, waarbij de staat waarin een pand verkeerd wordt opgenomen. Aan de hand van deze meting wordt door Noordbouw een onderhoudsplan en schema opgesteld.

Wanneer u als klant, accoord gaat met het voorstel, draagt Noordbouw voor een vast maandelijkse bijdrage, zorg voor de verdere planning, realisatie en uitvoering van de werkzaamheden. Daarmee bespaart u zich veel tijd, geld en uiteraard ergenissen.